1112 Budapest Keltike lejtő 15. Hrsz 1684/14

Budapest, Madárhegy - Keltike lejtő - Már csak 1db belső 2 szintes, 94 nm méretű lakás maradt!

Budapest Keltike Lejtő részén eladó egy 4 lakásos társasházban egy nettó 94 nm méretű lakás. A ház tájolása szerint K-D-Ny, így egész nap benapozott, s mivel az ablakokból a teljes budai panoráma belátható, csodásan szép kilátással rendelkezik. Minden lakás önállóan közelíthető meg, nincs közös lépcsőház, így a lakók egymás keresztezése nélkül közlekedhetnek. Minden lakás saját terasszal, illetve kerthasználattal rendelkezik a meghatározott kert kiosztás szerint.

A szomszédok elosztása két kb. nettó 57 nm-s földszinti lakásra és egy szintén kb 94 nm méretű, belső kétszintes lakásra tagolódik.
A társasház egy 1045 nm területű telekre épült, alapító okirat kész, beadása megtörtént, megtekinthető.

A ház felépítményi vázrajza elkészült, a földhivatalban fel lett vezetve a tulajdoni lapra, az adás-vételi szerződés tervezet kikérhet

A lakás ára az alábbiakból tevődik össze:

→ telek méret 1045 nm,
→ 2 db. kb. nettó 57 nm-s földszinti lakás,
→ 2 db. kb. nettó 92-94 nm belső 2 szintes lakás

– lakás nm ( terasz 50%-ban számolva) + tároló/db ( méret 5,75 nm) + gépkocsi beálló/db
– az ár tartalmazza az áfát
– ezen felül ügyvédi munkadíj fizetendő a vételár 0,5%+áfa

*A végleges szintenkénti alaprajzi felmérések eredményeként az alapterületek kismértékben módosulhatnak a kivitelezést követően, ez azonban az árat nem befolyásolja, ha már szerződtünk az árváltozás jogát fenntartjuk!

engedélyeztetett tervek alapján

Műszaki tartalom

Alap pinceszint:

30 cm vtg. alaplemez, készül szinteltolásoknál lépcsőzetes sávalapozással, tartószerkezeti kiviteli terv szerinti vasalással és betonminőséggel

Pinceszinti falazatok:

30 cm vtg. zsaluzókőfal, minősített elemekből tartószerkezeti kiviteli terv szerinti áthidalókkal vasalással és betonminőséggel

Főfalak:

30-as vázkerámia téglafal – POROTHERM

Válaszfalak:

10-es POROTHERM válaszfalak készülnek kétoldali gipszes belső gépi vakolattal

Hőszigetelések:

10 cm-vastag expandált polisztirol hőszigetelő-rendszer, a lábazaton XPS 10 cm-es zártcellás lábazati hőszigetelés, dűbelekkel és ragasztóval rögzítve, üvegszövetháló erősítéssel.

Födémek:

Az épület födémjei monolit vasbeton síklemez szerkezetek, 20-25 cm vastagsággal (földszint felett v=20cm, 1. emelet felett v=25cm és a tetőfödém v=20cm). Tartószerkezeti kiviteli terv szerinti vasalással és betonminőséggel.

Égési levegő és égéstermék elvezetés:

A gázkészülékek égéstermék elvezetése és égési levegővel történő ellátása koncentrikus gyári Pps égéstermék elvezető rendszeren keresztül történik.

Lépcső:

A lépcsők monolit vasbeton szerkezetűek, 16 cm lemezvastagsággal. A külső lépcső feletti tetőszerkezet könnyűszerkezetes, a lépcsők mellett felmenő acél köroszlopokra támaszkodik, acél gerenda tartókkal, a hátsó épületrésztől eldilatálva.

Tetőszerkezet:

Monolit vasbeton zárófödém.

Vízszigetelések:

Tetőn: PVC csapadékvíz szigetelés készül
Teraszokon: fordított rétegrendű szigetelés készül, két réteg vízszigetelés, rajta RAVATHERM SL 300 hőszigetelés, gépkocsi tároló szinten egy réteg talajnedvesség elleni szigetelés készül.

Hangszigetelések:

Lakások közötti födémeken 8 cm lépésálló EPS 100 hő- és hangszigetelés készül, falaknál dilatációs csík elhelyezésével.

Külső nyílászárók:

Hőszigetelt üvegezésű 3 rétegű meleg peremes 6 légkamrás, anyagában színezett VEKA profilú műanyag nyílászárók (RAL7016 színben). Hőszigetelt vakolható redőnytokkal, redőny opcionális.

Belső nyílászárók:

Dekorfóliás ajtók.(Kilinccsel bruttó 50.000 Ft/db.)

Korlátok:

Egyedi festett (szinterezett) acélkorlátok készülnek a teraszok köré és a lépcső mellé.
A kerítések a korlátokkal megegyező színben zsalukő alappal, fém betétekkel, 1 db személykapu illetve 1 db gépkocsi behajtó kapu kialakításával.

Teraszok:

A Földszinti teraszok Terracell kavics fix elemeken, szórt kavics burkolattal lettek ellátva.

Emeleti teraszok, erkélyek:

Monolit vasbeton szerkezet, metszetek fordított rétegrendi kialakítással, beton térburkolattal.

Fűtés, melegvízellátás:

24 kW kondenzációs kombi turbó fali gázkazán, amely a fűtést és a melegvízellátást biztosítja. A lakások teljes területén padlófűtés biztosítja a meleget.

Elektromosság:

Lakásonként önálló villanyóra, 45 db elektromos szerelvény (kapcsoló, konnektor, TV és telefon, utp ) minden szobában telefon és TV csatlakozási lehetőség. A lakásokat video kaputelefon és okos garázskapu egészíti ki.

Vízellátás:

Lakásonként alaprajz szerinti szerelvényekkel.

Belső felületképzések:

Gipszes gépi vakolat, élvédőkkel, kétszeri gletteléssel, két réteg fehér diszperziós festés készül.

Burkolatok:

Szobákban laminált parketta 3.000,-Ft/nm bruttó összegig, többi helyiségben kerámia burkolat 4.000Ft/nm bruttó összegig, fürdőszobák burkolása az oldalfalon 2,10 m-ig. (A felmért burkolat mennyiségeknél nem a ténylegesen beépített m2 van elszámolva, hanem a megvalósításhoz szükséges megvásárolt m2. Melegburkolatoknál a m2 ár tartalmazza a szegőléc, alátét fólia árát is).

Tereprendezés:

Kukatároló helyének kialakítása, járda-, gépkocsi parkoló kialakítása, termőföldterítés, fűmaggal füvesítve, kertépítészeti terv szerinti fákkal telepítve.

1112 Budapest Keltike lejtő 15. Hrsz 1684/14

Keltike árak

Keressen minket!

Kapcsolat

Cím

2040 Budaörs, Sport utca. 6.

Telefonszám

+3620 983 5405

Email cím

arlathkriszti@gmail.com

info@real-consulting.com

Stay Tuned for updates

[mc4wp_form id="224"]

Real Consulting Kft © 2024. All Rights Reserved.